Експерт з прання переконує, що більшість людей неправильно пере свої рушники / depositphotos.com

Експерт із прибирання розповіла, що більшість людей неправильно пере свої рушники і  поділилася правильним способом. Як пише Mirror, експерт з прибирання Енн Рассел у своєму відео в TikTok розповіла про правильну техніку прання.

"Перш за все, якщо ви перете будь-яку тканину, яка буде використовуватися для вбирання води, чи то рушник, кухонний рушник, посудна ганчірка, ганчірка для пилу, - не використовуйте пом’якшувач для тканини, оскільки він запобігатиме вбиранню води тканиною, і це зробить ваші рушники набагато менш ефективними", - каже вона.

Також вона зазначила, що не обов'язково використовувати миючий засіб для прання рушників.

Відео дня

Експертка розповіла, що вона використовує миючий засіб під час прання рушників, лише якщо потрібно позбутися стійких плям, наприклад, від косметики. Водночас, якщо рушники просто використовувалися деякий час, вона пере їх у звичайній воді.

За її словами, більшість забруднення на рушнику змиється простою водою, і якщо ви використовуєте миючий засіб, не варто використовувати його занадто багато, оскільки він буде накопичуватися на рушниках з часом, а це зробить їх "дивними, злегка колючими та трохи жорсткими".

Енн також зазначила, що можна використовувати оцет як замінник пом'якшувача для жорсткої води. Вона також рекомендувала використовувати соду як альтернативу мийному засобу.

Вона також дала пораду щодо сушіння рушників, сказавши, що час від часу струшує рушники та перевертає їх, стверджуючи, що "це робить їх м’якими", оскільки це "розкриває волокна", щоб вони не ставали жорсткими.

Раніше жінка розкрила секрет, як їй вдалося зберегти свої пір'яні подушки в ідеальному стані майже 40 років.

Вас також можуть зацікавити новини: