Успішний бізнесмен поділився своїми секретами / фото instagram.com/lucas.roitman

Мільйонер з Нью-Йорка Лукас Ройтман поділився своїми чотирма секретами успіху, пише New York Post.

"Успіх рідко буває миттєвим явищем. Це результат послідовних зусиль з плином часу", - зазначив він.

Вказується, що поки багато хто з його друзів насолоджувалися традиційними розвагами, Ройтман у віці 11 років створював свою власну вірусну веб-відеогру.

Відео дня

"Ще будучи підлітком, він розробив Airhand, революційне програмне забезпечення доповненої реальності. Його прагнення швидко окупилося - інноваційне творіння було продано за мільйони транснаціональній компанії. Ройтман продовжував працювати у технологічному секторі, особливо в сфері штучного інтелекту і робототехніки, та нещодавно продав свій стартап з виробництва дронів Adia Robotics компанії Apple за 55 мільйонів доларів", - йдеться в публікації.

І на тлі цього всього бізнесмен вважає наступні чотири звички своїми головними досягненнями:

Завзятість. Випускник Стенфордського університету зазначив, що він пізнав справжню силу наполегливості в Пало-Альто, де йому довелося прийняти культурні зміни, а також академічні зміни. За його словами, вирішення цих проблем мало вирішальне значення. Він додав, що не тільки здобув освіту світового рівня, а й усвідомив значення стійкості. Ройтман вважає, що, переживаючи важкі часи, важливо знайти в них зростання і можливості.

Нескінченна цікавість. На думку технічного генія, пристрасть, цікавість і здатність засвоювати якомога більше інформації визначають його кар'єрний шлях. Від зазначив, що саме невпинне прагнення надихає його на постійне навчання і адаптацію, що вкрай важливо у технологічному ландшафті, який постійно розвивається.

Інновації. За словами Ройтмана, наявність чогось унікального також є ключовим, оскільки це дозволяє вам заявити про себе і виділитися чимось справді винятковим.

Баланс. Хоча робота забирає у нього багато часу, Ройтман каже, що він намагається приділяти час й своїм хобі, включаючи танці, скелелазіння, гру на фортепіано та заняття пригодницькими видами спорту. Відрив від рутини дуже важливий, радить Ройтман.

Раніше повідомлялося, що люди, які стають успішними після 40, мають ці 10 рис характеру.

Вас також можуть зацікавити новини: