огда чоловік прийшов додому і спробував поговорити з дівчинкою, вона заявила, що ця ідея здавалася їй дуже "забавною" / фото ua.depositphotos.com

Діти нерідко дивляться в інтернеті забавні відео, їм подобаються пранки. Однак часом це дуже погано закінчується. Один чоловік дозволяв своїй дочці дивитися розіграші на YouTube і втратив через це тисячі доларів.

Своїм сумним досвідом він поділився на Reddit. Його 11 річна дочка дуже любила дивитися смішні відео з розіграшами. Чоловік був не проти, поки сам не став жертвою пранків.

"Кілька тижнів тому вона подивилася відео, де якісь чуваки наповнюють бак машини їжею. Перенесемося на минулий тиждень. Я зливав старий бензин у бак свого автомобіля за допомогою лійки, бо не хотів пропускати його через газонокосарку. Моя дочка подумала, що це ідеальний шанс "пожартувати", коли я заправляв бензин, і пішла та залила кілька банок чилі в лійку. Наступного дня у мене виникла проблема з двигуном моєї службової машини, тому я відбуксирував її в службовий гараж", - розповів чоловік.

Відео дня

В результаті йому озвучили суму ремонту. За пранк від дочки йому довелося заплатити 3 тисячі доларів (близько 111 тисяч гривень). Коли чоловік прийшов додому і спробував поговорити з дівчинкою, вона заявила, що ця ідея здавалася їй дуже "забавною". 

Батько вже придумав для дочки покарання. Він заблокував її iPad, щоб вона більше не могла дивитися пранки.

Смішне з Reddit 

Нагадаємо, раніше користувачі Reddit назвали неочевидні мінуси шлюбу, про які ніхто не думає до весілля. Деякі з них дуже смішні, але є й ті, від яких на очах виступають сльози. Також користувачі влаштовували наймиліший флешмоб, вони показували кумедні фото зі сплячими котами.

Крім цього, нещодавно з'явилася історія про чоловіка, який провалив співбесіду на роботу за рекордний час. Він втратив шанс одразу ж, як зайшов в офіс.

Вас також можуть зацікавити новини: