Працівник готелю пояснив, чому завжди варто перевіряти туалет у номері / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Працівник готелю закликав туристів завжди перевіряти туалет у номері, якщо вони зупиняються в країні з теплим кліматом. Він радить змивати воду в туалеті щоразу, як заходите до вашої кімнати.

Про це пише Express. Ця порада на перший погляд здається дивною, але ви точно захочете її дотримуватися, коли дізнаєтеся причину.

Справа в тому, що в місцях зі спекотним кліматом багато комах. А ділянки біля унітазу та він сам є ідеальним місцем для сховку для моторошних повзаків, особливо павуків. Така порада особливо актуальна для місць на кшталт Таїланду чи Австралії. 

Відео дня

Також варто звернути увагу на ящики та шафки, адже часто попередні гості лишають там доволі неприємні "сюрпризи". Тож переконайтеся, що маєте із собою пачку антибактеріальних серветок.

"У більшості готелів, особливо бюджетних, прибирання роблять дуже швидко між гостями. Воно включає в себе очищення поверхонь та зміну постільної білизни, але внутрішню частину шаф або ящиків не прибирають кожного разу. Готельні прибиральники виявили, що інтимні речі є одними з найпоширеніших речей, які залишають у готельних номерах, як правило, у ящику біля ліжка, тож швидке їх витирання допоможе вам заспокоїтися", – йдеться у матеріалі.

Інші поради туристам

Експерти розповіли, як можна заощадити на подорожах літаками Ryanair. Хоча цей перевізник відомий своїми бюджетними тарифами на польоти, є кілька лайфхаків, які допоможуть уникнути зайвих витрат.

По-перше, не варто переплачувати за місце, аби сидіти поруч із кимось. Більшість пасажирів, які не доплачували, все одно сиділи зі своїми знайомими. 

Крім того, експерти радять брати менше сумок. У деяких випадках вам може бути вигідніше взяти одну валізу на 20 кг, ніж дві по 10.

Вас також можуть зацікавити новини: