У Північній Македонії депутатка назвала Зеленського Турчиновим, який виявився Стефанчуком / фото ua.depositphotos.com

В Північній Македонії депутатка фракції Соціал-демократичного союзу Снежана Калеска-Ванчева заплуталася в ротаціях українського керівництва та тричі оскандалился під час візиту голови Верховної Ради України, який стався напередодні.

Зустрічаючись з Русланом Стефанчуком вона сприйняла його за Олександра Турчинова, який у 2014 році обіймав цю посаду. Відповідний допис з неправильними іменем та посадою Стефанчука вона опублікувала в Facebook й досі не виправила свою ганьбу. 

Також, з огляду на допис у публікації, вона вважала, що наразі "Стефанчук-Турчинов", а не чинний президент Володимир Зеленський, виконує обов'язки голови держави (як це тимчасово було після "Революції гідності", коли колишній президент Віктор Янукович втік, а нового лідера ще не обрали).

Відео дня

"Зустріч з Олександром Турчиновим, спікером Верховної Ради, який також тимчасово обіймає посаду президента України, у рамках навчальної поїздки щодо демократичного розвитку до парламенту Швеції", - написала вона.

В Україні чоловік вразив курйозом через груди дружини

Нагадаємо, що нещодавно в Україні сталася ще одна смішна історія, пов'язана з колишньою сімейною парою.

Ще перебуваючи у відносинах жінка зробила собі пластику грудей. Тепер її колишній вимагає віддати йому частину грошей, які були втрачені на операцію, вважаючи це спільним майном, нажитим у подружжі. Йдеться про суму в 6 тисяч євро або 172 200 гривень - саме стільки коштувала мамопластика.

Вас також можуть зацікавити новини: