Уфолог показав "трупи інопланетян" / скріншот

Уфолог Хайме Мауссан на публічних слуханнях у Конгресі Мексики представив дві мумії, які, як він стверджує, є останками інопланетян, передає мексиканська газета El Universal.

"Ці екземпляри не є частиною нашої земної еволюції... Це не істоти, знайдені після катастрофи НЛО. Вони були знайдені в шахтах з діатомовими водоростями, а пізніше скам'яніли", - заявив уфолог під присягою.

Одна з продемонстрованих ним мумій була знайдена у місті Куско в Перу. За словами Муассана, представлені ним зразки досліджували в Автономному національному університеті Мексики (UNAM). І нібито за допомогою радіовуглецевого аналізу вчені визначили, що вік мумій більше тисячі років.

Публічні слухання були присвячені визначенню основ законодавства щодо невпізнаних аномальних повітряних явищ. Участь у них взяли астрофізик і директор проекту Галілео в Гарварді Аві Льоб, член Палати представників Японії Йосіхар Асакава, а також один з трьох свідків слухань у справі НЛО в Америці, колишній пілот ВМС США і виконавчий директор організації "Американці за безпечну авіакосмічну промисловість" Райан Грейвс та інші експерти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчений з Гарвардського університету Аві Льоб заявив, що знайшов разом з колегами крихітні металеві сфери, які прибули з-за меж Сонячної системи. Він переконаний, що об'єкти належать інопланетянам.

Вас також можуть зацікавити новини: