Намагайтеся дуже швидко помітити на головоломці ворону / колаж з фото УНІАН

Ви точно відрізняєтеся від інших, якщо не просто побачите великого буйвола на зображенні-головоломці, а зможете вчасно розшукати пташку.

За 6 секунд унікальні люди - ті, які наділені неабиякою уважністю, зможуть розшукати на картинці ворону. Складність завдання полягає у тому, що птах невеликого розміру, і він може бути навіть у якомусь надзвичайному місці.

Будьте готові мислити неординарно й уникати "залипання" на якихось окремих об'єктах. Якщо ви не змарнуєте час - зможете впоратися за 6 секунд. Коли будете готові до пошуків - увімкніть пристрій, який допоможе вам зорієнтуватися, скільки ж часу ви витратите на виконання завдання.

Відео дня
Розшукайте ворону на зображенні за лічені секунди / колаж з фото УНІАН

Видихніть, заспокойтеся та спокійно, але водночас дуже уважно, шукайте ворону на зображенні. Ви можете не один раз братися за пошуки - провальна перша спроба не привід для того, щоб втратити віру в себе. 

Ми зараз покажемо вам, де було захована птаха, але не підглядайте, якщо ще будете самі його шукати.

Птах був з лівого боку головоломки / колаж з фото УНІАН

Така "норовлива" оптична ілюзія викладена у мережі

Якщо ви здібна людина, то точно зможете помітити за 5 секунд жабу, яка знаходиться десь серед листя.

Будьте готові до того, що завдання досить непросте - необхідно дуже сконцентрувати увагу й напружити очі. Можливо, вам потрібно буде збільшити масштаб зображення.

Вас також можуть зацікавити новини: