Побачене шокувало жінку / скріншот

Американка Джулія Хеннінг, яка працює тренером зі стосунків, прибирала шафу для одягу, щоб використовувати її як кабіну для звукозапису, коли натрапила на потайний люк у будинку, в якому вона жила три роки. 

Хеннінг показала свою таємничу знахідку у соцмережах. Під люком виявилися дерев'яні сходи, що ведуть в темряву. А там - таємна кімната з написами на стінах, пише People.

Жінка розповіла, що найняла медіума для огляду приміщення, але експерт повернувся наверх, спустившись на кілька кроків вниз.

Відео дня

"Коли вона зайшла в будинок, щось відчула. І ще потім днями, коли приходила ще раз. Будинок явно населений", - сказала Хеннінг. 

За її словами, після відкриття цього люка в будинку почало відбуватися щось дивне: вона стала бачити дивні сни, а подруга, яка прийшла до неї, одразу ж поскаржилася на погане самопочуття.

Хеннінг вирішила ризикнути і спуститися вниз. Вона одягла пальто і лижну маску, щоб захистити себе від комах. Там вона побачила на стіні загадковий малюнок і написи "Джо" і "Джон", а також багато полиць для зберігання вина.

Також у підвалі вона знайшла записку, залишену 30 років тому дезінсекторами, і "капсулу часу" у вигляді банки, в якій були запальничка, наперсток та іграшкова машинка. Після цього жінка захотіла зв'язатися з попередніми власниками будинку.

Пізніше Хеннінг опублікувала епізод у своєму подкасті The Permission Portal, в якому розповіла, що якось люк зачинився, коли вона наводила порядок у загадковому підвалі. На щастя, продовжила вона, у неї гостювали друзі, вони почули крики й випустили її.

Але і це ще не все: американка поскаржилася, що сигналізація в її будинку спрацьовує ночами після того, як вона виявила люк.

У коментарях під постами жінки у соцмережах пишуть, що їй необхідно переїхати в інший будинок: "У мене є одна порада: "Йди звідти", "Так починаються фільми жахів".

Жахливі знахідки в будинках

Раніше один чоловік виявив у себе вдома знахідку, як у фільмі жахів. Йдеться про таємничі двері в підвалі, заховані за великою металевою шафою.

А жінка випадково знайшла в своєму будинку те, що шокувало її. У коридорі їй було потрібно розібрати стіну, всередині вона виявила страшну картину.