«Нафтогаз» починає торгувати електроенергією / фото УНІАН

«Газопостачальна компанія «Нафтогаз України», що входить до групи компанії НАК «Нафтогаз України», вперше виграла тендер на поставку електроенергії для комунальної медичної установи в Кіровоградській області.

Читайте такожУ "Нафтогазі" розповіли, коли зможуть почати встановлення безкоштовних газових лічильників

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

Відео дня

«Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" на днях виграла перші тендери на поставку електроенергії. Йдеться про порівняно невеликі обсяги (замовники - медичні установи та селищні ради), але дуже важливий досвід конкурентної боротьби на новому для нас ринку», - написав він.

За словами Коболєва, в подальшому клієнти зможуть купувати у «Нафтогазу» не лише газ, а й інші енергетичні продукти - на привабливих умовах і з якісним сервісом.

Як повідомляється на сайті державних закупівель Prozorro, на тендері, який відбувся 10 квітня, «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» виграла право постачати електрику обласному протитуберкульозному диспансеру в м. Кропивницький Кіровоградської області. При цьому її цінова пропозиція становила 879 999 грн, що на одну гривню менше, ніж найближчого конкурента - "Кіровоградської обласної енергопостачальної компанії".

Згідно з наміром про укладення договору, газопостачальна компанія НАКу поставлятиме електроенергію диспансеру до кінця 2019 року.

Довідка УНІАН. «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» входить до групи компанії НАК «Нафтогаз України», яка є найбільшою державною вертикально інтегрованою нафтогазовою компанією України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через мережу АЗС.

Раніше «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» займалася виключно поставками газу.