Це дозволило державному бюджету зекономити 250 мільйонів гривень / фото dtek.com

ДТЕК в рамках ініціативи Сталевий фронт безкоштовно надав українським військовим і медикам електроенергію на суму понад 250 мільйонів гривень.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Загалом в рамках ініціативи, медичні і військові заклади в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях отримали 45,15 млн кВт∙год електроенергії. Це дозволило державному бюджету зекономити 250 мільйонів гривень і спрямувати ці кошти на невідкладні потреби оборони.

Відео дня

Безкоштовною електроенергією забезпечується понад 100 державних та комунальних медичних закладів, а також військові та силові структури. 

Зокрема електроенергією була забезпечена Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І.Мечникова, Днiпропетровська обласна дитяча клiнiчна лiкарня, Київська міська клінічна лікарня №8 та інші.

Нагадаємо, у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт Ріната Ахметова" бізнеси SCM  регулярно допомагають ЗСУ і силовим структурам. Зокрема, було виготовлено і передано понад 150 тис бронежилетів, понад дві тисячі дронів та рацій, 700 авто, півмільйона літрів пального та ін.  Всього від початку війни бізнеси SCM направили на допомогу Україні та українцям понад 3 млрд грн, і щодня ця цифра зростає.