Ілюстрація REUTERS

Державна фіскальна служба України (ДФС) повідомила про набуття чинності нових рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) з 2 травня поточного року.

Читайте такожДля IT-сектору хочуть створити п'ятому яту групу спрощенців із податком 10%

Про це повідомили в прес-службі ДФС.

Відео дня

"З 2 травня 2019 року набувають чинності нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім'я територіальних органів Державної фіскальної служби України, для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій у зв'язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС", - сказано в повідомленні.

Реєстр рахунків для сплати платниками ЄСВ розміщений на офіційному сайті Фіскальної служби.

Як повідомляв УНІАН, у грудні 2018 року Кабінет міністрів прийняв рішення реорганізувати Державну фіскальну службу України шляхом поділу її на державні податкову і митну служби.

За інформацією Нацагентства України з питань державної служби, документи для участі в конкурсі на посади керівників податкової та митної служб подали 7 кандидатів.

Згідно з Меморандумом щодо нової програми співпраці України з Міжнародним валютним фондом, процес реорганізації ДФС планується завершити до кінця квітня поточного року.