stockworld.com.ua

Власник "Фідобанку" Олександр Адарич, який також володіє 50% акцій "Євробанку", має намір об'єднати фінустанови і залучити іноземного інвестора, повідомляється на сайті "Фідобанка".

"Спираючись на рекомендації Національного банку України щодо консолідації банківського ринку, був розроблений стратегічний план розвитку банку на базі об'єднаних "Фідобанка" і "Євробанку". Крім того, ми вже заручилися підтримкою іноземного інвестора, який підтвердив свою готовність вийти на український ринок і увійти в капітал об'єднаного банку. На поточний момент очікуємо офіційного погодження даного плану та відповідних угод про іноземні інвестиції від регулятора", – цитуються в повідомленні слова Адарича.

Читайте такожВкладники "Актабанк" почнуть отримувати виплати з 23 січня через "Фідобанк"

Відео дня

Довідка УНІАН, "Фідобанк" (раніше - банк "Ажіо", "СЕБ Банк", м. Київ) працює на ринку України з 1991 року і, згідно класифікації НБУ, знаходиться на 7 місці в першій групі банків.

"Євробанк" працює на ринку України з 2005 року входить у другу групу банків за класифікацією НБУ. Власниками банку є Олександр Адарич і Вадим Пушкарьов.