"Тисячу Зеленського" дозволять витрачати на комунальні послуги / фото УНІАН

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував розширення переліку послуг, на які можна витратити гроші за вакцинацію, отримані за програмою "єПідтримка".

Про це йдеться в його дописі в Telegram.

"За ініціативи Президента Володимира Зеленського плануємо розширити програму на комунальні послуги", - оголосив Шмигаль, не розкриваючи деталей.

Відео дня

Читайте такожШмигаль розповів, на яку суму українці вже купили ліків за "тисячу Зеленського"

Президент Володимир Зеленський напередодні повідомляв, що така опція з'явиться для літніх людей. 

"Протягом місяця ми додатково розширимо програму для літніх людей – вони матимуть можливість використання цих коштів на оплату комунальних послуг", - анонсував глава держави.

Нагадаємо, в рамках програми "єПідтримка" повністю щеплені громадяни України з 19 грудня можуть отримати 1 тисячу гривень. 

Днями президент України Володимир Зеленський заявив, що держава виплатить ще по 500 гривень тим, хто зробить бустерне щеплення від COVID-19.

Ці кошти можна витратити на придбання книг, абонементів у спортзали, квитків для подорожей всередині країни, відвідування кінотеатрів, театрів тощо. 

Віднедавна до переліку напрямків, на які можна витрачати "ковідну тисячу" також є ліки. Цим коштом за них сплачувати можуть українці віком від 60 років. Таке право згодом хочуть надати і особам з інвалідністю першої групи (незалежно від віку). 

Вас також можуть зацікавити новини: