На вибір пропонуються білий, синій і сірий варіанти корпусу / фото Xiaomi

Компанія Xiaomi 16 вересня представила в Європі давно очікуваний смартфон Xiaomi Mi 9 Lite. Тепер же стали відомі умови його випуску в Україні.

Читайте такожXiaomi показала безрамковий смартфон з екраном-водоспадом

Нагадаємо, під назвою Xiaomi Mi 9 Lite ховається міжнародна версія смартфона Xiaomi CC9, випущена в Китаї кількома місяцями раніше разом з молодшою моделлю Xiaomi CC9e (її глобальний варіант — Xiaomi Mi A3 з чистим Android з липня продається в Україні), пише itc.ua.

Відео дня

Купити смартфон Xiaomi Mi 9 Lite в Україні можна буде з 4 жовтня, а поки всі бажаючі можуть оформити попереднє замовлення. Базова версія Xiaomi Mi 9 Lite з 64 ГБ вбудованої флеш-пам'яті оцінена в 7799 грн, а версія з подвоєним об'ємом флеш-пам'яті — 8499 грн. Оперативної пам'яті в обох випадках 6 ГБ. Для порівняння, вартість Xiaomi Mi 9 Lite в Європі становить 319 і 348 євро відповідно.

На вибір пропонуються білий, синій і сірий варіанти корпусу. Базовий Xiaomi Mi 9 Lite з 64 ГБ флеш-пам'яті в білому і синьому кольорах з'явиться в українському роздробі трохи пізніше — з 17 жовтня.

Xiaomi Mi 9 Lite отримав AMOLED екран діагоналлю 6,39 дюйма роздільною здатністю 1080×2340 пікселів з вбудованим дактилоскопічним датчиком, потрійну основну камеру з сенсорами розширенням 48 Мп, 8 Мп і 2 Мп, а також фронтальну камеру на 32 Мп. Апаратним базисом є платформа Snapdragon 710. Акумулятор має ємність 4030 мА•год і підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Також можна відзначити модуль NFC і оболонку MIUI 10 на базі Android 9 Pie.