фото Fitbit

Компанія Fitbit представила новий фітнес-трекер Fitbit Charge 4 вартістю близько 150 доларів, який став першим пристроєм бренду після його придбання інтернет-гігантом Google.

Читайте такожHuawei анонсувала розумний годинник для занять спортом

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Новинка отримала цілу низку корисних функцій, включаючи відстеження сну, оплату покупок, датчик SpO2, причому деякі з них використовуються в лінійці фітнес-трекерів компанії вперше", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Fitbit Charge 4 оснащується вбудованим GPS-модулем (вперше), що дозволяє точно відстежувати будь-яку вуличну активність, включаючи біг, велосипед, плавання та інше без смартфона. Щоб бігати на довгі дистанції було не нудно, творці передбачили функцію Spotify Connect&Control, яка керує відтворенням музики на сполучних пристроях. Пристрій виконаний у легкому витонченому корпусі з сенсорною кнопкою і яскравим сенсорним екраном під склом, захищеним від подряпин.

фото Fitbit

Відстеження активності відбувається в рамках нової системи Active Zone Minutes, яка враховує пульс користувача в спокої та його вік, щоб точно визначити зони серцевого ритму та час перебування в них, інформуючи користувача про рекомендованих рівнях активності. Після синхронізації зі смартфоном у фірмовому додатку можна побачити карту інтенсивності", яка візуалізує ефективність тренувань. Функція PurePulse вимірює пульс користувача в режимі 24/7, при цьому нараховує бали активності за кожну хвилину в зоні пульсу спалювання жиру і два бали за кожну хвилину активності в кардіо - або пікової зони. При переході в нову зону користувач отримує повідомлення, відповідно, може тут же знизити або підвищити активність в залежності від завдання. Основывась на рекомендаціях ВООЗ, Fitbit рекомендує проводити на тиждень не менше 150 хвилин в режимі помірної активності або не менше 75 хвилин - в режимі високої активності.

"Фітнес-браслет Fitbit Charge 4 вміє відстежувати якість сну (Sleep Score) і будити користувача в оптимальний момент часу (Smart Wake), остання функція працює на основі технологій машинного навчання. Новинка також оснащується сенсором SpO2 (рівень насичення крові киснем), а також всіма звичними для пристроїв такого роду функціями, включаючи пульсометр, автоматичне відстеження тренувань, щогодинне нагадування про необхідність активності, щоденник харчування, вживання води, графік зміни ваги та інше", - підкреслює видання.

Пристрій відображає повідомлення від додатків смартфона, включаючи дзвінки, повідомлення та інше, при цьому підтримуються швидка відповідь на повідомлення й тимчасове відключення повідомлень в режимі Do Not Disturb. Фірмова система оплати покупок Fitbit Pay працює з 500 роздрібними мережами у 44 країнах світу. Від повного заряду браслет здатний відпрацювати до 7 днів, при цьому час роботи при безперервному використанні вбудованого GPS становить лише 5 годин.

Попередні замовлення на Fitbit Charge 4 вже стартували продажі в США і Європі почнуться 13 квітня за ціною $149,95 / €149,95.

фото Fitbit