Сполучення з Донбасом залишається одним із пріоритетів для УЗ / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" перевела поїзд №205/206 за маршрутом Покровськ - Харків на щоденний графік курсування.

Читайте також"Укрзалізниця" хоче розділити пасажирські поїзди на класі

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор Департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Олександр Красноштан.

Відео дня

"На початку зими ми почали призначати по вихідних днях поїзд Покровськ - Харків - Покровськ. Поїзд продемонстрував популярність, яка перевершила очікування. У зв'язку з такою популярністю прийнято рішення про щоденне курсування. Цей поїзд забезпечує сполучення великої частини Донбасу з потужним промисловим, культурним, науковим та освітнім центром - Харковом. Сполучення з Донбасом було і залишається для нас пріоритетом", - написав він.

Красноштан зазначив, що з Покровська поїзд відправляється о 09:20 і прибуває до Харкова о 14:49. Назад він відправляється о 16:35, прибуває в Покровськ о 22:01.

Як повідомляв УНІАН, "Укрзалізниця" з 18 січня цього року запустила новий поїзд №205/206 за маршрутом Покровськ - Харків.