Серійна версія кросовера Mercedes GLB буде представлена вже влітку / фото Motor1

На останньому Шанхайському автошоу німецький автовиробник Daimler представив компактний кросовер Mercedes GLB, який займе нішу між моделями GLA і GLC.

Читайте такожАвтосалон у Нью-Йорку: головні новинки (фоторепортаж)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"А за кілька днів після анонсу представники компанії заявили, що вже у 2021 році вийде повністю електрична версія цієї моделі, яка отримає характерне для фірмової лінійки електромобілів позначення Mercedes EQB", - йдеться в повідомленні.

фото Motor1

Зазначається, що серійна версія кросовера Mercedes GLB буде представлена влітку поточного року. Порівняно компактна модель з габаритами 4634/1890/1900 мм оснащується сімома місцями для пасажирів, що стало можливим, в тому числі завдяки колісній базі 2829 мм. Сегмент кросоверів є традиційно важливим для Daimler, у 2018 році компанія продала 820 тисяч моделей даного типу.

фото Motor1

Цікаво, що автожурналісти видання Autoblog вже застали реальні тести майбутнього електрокросовера Mercedes EQB в камуфляжі. За чутками, модель отримає батарею ємністю не менше 60 кВт-год і запас ходу на рівні 500 кілометрів згідно з вимірювальним циклом WLTP.