Ліхтарі в автомобіля нагадують оптику B-Class / фото facebook/MercedesBenz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тизерний відеоролик, на якому показано новий кросовер GLB. Офіційна прем'єра автомобіля відбудеться через декілька днів на автосалоні в Шанхаї.

Читайте такожMercedes-Benz представив новий «заряджений» седан CLA (фото)

На мотор-шоу буде показаний концепт майбутнього автомобіля. На ролику можна почути звук двигуна кросовера, а також побачити оптику GLB. Ліхтарі в автомобіля нагадують оптику B-Class, пише Autonews.

Відео дня

Крім цього, на даху машини встановлений додатковий світлодіодний ліхтар. Однак на серійній версії GLB такий елемент не з'явиться. Очікується, що в салоні кросовера встановлять цифрову приладову панель і мультимедійний комплекс MBUX. Також водію буде доступна напівавтономна система управління автомобілем, яку запозичать у S-Class.

Машина буде використовувати передньопривідну платформу MFA — ту саму, що покладена в основу Mercedes A-Class і GLA. Автомобіль отримає пневматичну підвіску і адаптивні амортизатори.

За неофіційними даними, кросовер укомплектують чотирициліндровими бензиновими і дизельними агрегатами. Пізніше автомобіль отримає AMG-версію. Потужність агрегатів становитиме від 160 до 300 кінських сил. Також можлива поява гібридної модифікації, до складу якої увійде бензиновий двигун і електромотор.

В модельному ряді німецької компанії машина займе місце між GLA і GLC. Основними конкурентами кросовера стануть Audi Q3 і BMW X1.