Ілюстрація REUTERS

Найбільший та найпотужніший у світі транспортний літак Ан-225 "Мрія" в понеділок, 27 квітня, доставив до німецького аеропорту Лейпциг/Галле медичний вантаж з Китаю.

Читайте такожПозитивно оцінює весь світ: Зеленський розказав про внесок українських літаків у боротьбу з COVID-19 (фото, відео)

Рейс відбувся в рамках організованого Бундесвером "повітряного мосту" з КНР, звідки до Німеччини має бути доставлено 25 млн захисних масок.

Відео дня

Нагадаємо, вчора до аеропорту Лейпциг/Галле вже прибув український літак Ан-124 "Руслан" з вантажем масок. Загалом у рамках "повітряного мосту" буде здійснено три рейси.

Як повідомляв УНІАН, 23 квітня найбільший та найпотужніший у світі транспортний літак Ан-225 "Мрія" доставив до України рекордний медичний вантаж з Китаю: 12 мільйонів масок, 260 тисяч очок і 100 тисяч костюмів для медиків.

Український літак Ан-225 "Мрія" 14 квітня перевіз до столиці Польщі - Варшави з Китаю рекордний за об’ємом вантаж медичних засобів у рамках боротьби зі світовою пандемією коронавірусу COVID-19.