Траса Т-15-07 стане початком створення так званої "Миколаївської Рив'єри" / фото mk.gov.ua

У Миколаївській області дорожники приступили до ремонту траси Т-15-07 Миколаїв-Парутине-Очаків-база відпочинку "Чорноморка" у межах села Стара Богданівка. Активні роботи з відновлення всієї траси почалися цього року у межах програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Завдяки цьому буде забезпечений комфортний проїзд до курортів Миколаївщини.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної держадміністрації.

"У майбутньому траса Т-15-07 стане початком створення так званої "Миколаївської Рив'єри", яка об'єднає ключові курорти Миколаївщини: Очаків, Чорноморку, Рибаківку, Лугове, Морське та Коблево", - зазначили в ОДА.

Відео дня

Станом на зараз працівники підрядної організації влаштовують шари покриття та асфальтують з'їзди на ділянці автошляху у районі села Стара Богданівка.

Крім оновленого дорожнього покриття, буде облаштовано супутню інфраструктуру. Також між населеними пунктами передбачено влаштування огороджених велодоріжок та електроосвітлення вздовж веломаршруту. Це дозволить осучаснити курортний напрямок та зробити його більш доступним та екологічним.

Нагадаємо, за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" завершуються ремонтні роботи на так званій "Дорозі Єдності", яка простягається від Львівської до Луганської областей.