"Укрзалізниця" організувала маршрут до Слов'янська та Краматорська / фото УНІАН

"Укрзалізниця" подовжує рух поїзду 92/91 "Одеса – Лозова" через Слов'янськ до станції Краматорськ Донецької області, де ворог саме готується до наступу.

Про це повідомляє "Укрзалізниця" в Telegram.

"Поїзд 92/91 "Одеса – Лозова" буде на регулярній основі подовжено до станції Краматорськ через Слов'янськ за умови відсутності безпосередньої небезпеки для руху", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що протягом останніх двох тижнів маршрут на схід від Лозової щодня використовувався не менш ніж чотирма рейсами "Укрзалізниці" для евакуації жителів Донеччини та Луганщини.

"Відтак пасажири, які хочуть прямувати від/до станцій Слов'янськ та Краматорськ, мають змогу придбати квитки від/до станції Лозова, які дійсні для проїзду в тому числі до міст Донецької області", – додали в компанії.

Також звертають увагу пасажирів, що рейс до Одеси не є евакуаційним та безкоштовним, а квитки на нього можна придбати на сайті та у чат-боті "Укрзалізниці".

Як повідомляв УНІАН, 31 березня "Укрзалізниця" відновила рух приміських поїздів в Одесі маршрутом "Одеса-Головна – Білгород-Дністровський – Одеса-Головна".