Шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, що в грудні 2018 року зустрічався з Петром Порошенком. На зустрічі президент запитав у Зеленського, чи буде він балотуватися на посаду глави держави.

Читайте такожЗеленський прокоментував розслідування про "бізнес в Росії"

Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю "Українській правді".

На питання журналіста, він відповів, що був в Адміністрації президента за ініціативою Порошенка. Зеленський розповів, що його запросили, "щоб запитати - йдеш чи не йдеш?". Шоумен відповів, що "думає".

"Ну а що я повинен був сказати? Це правда, я думаю ... Він (Порошенко) пояснив складну ситуацію в країні, він старається. А ви, мовляв, так жартуєте (про нього), а я намагаюся", - каже Зеленський.

За його словами, він Порошенко відповів, що "це ж гумор, який відображає суспільство. Гумор - це така легка форма будь-якого керівника країни дати зрозуміти де він живе і в якій ситуації. Мені здається, що так завжди було".

Також Зеленський сказав, що щасливий, що "в Україні є гумор".

Як повідомляв УНІАН, Володимир Зеленський під час святкового "Вечірнього кварталу" на каналі "1+1" заявив про своє рішення балотуватися на пост президента України.