Ляшко корупціонерам: "матимете справу зі мною" / фото УНІАН

“Я знаю радикальним спосіб боротьби з корупцією і її вирішення! Україна у 1997-му році приєдналася до акту Ради Європи, у якому відмовилася від смертної кари. Я вважаю, що в цей надзвичайний період, в якому ми живемо, Україна має повне право, заради захисту свого майбутнього, заради захисту кожного українця, заради захисту майбутніх поколінь, як виключення ввести смерту кару за корупцію, за державну зраду і за тероризм”, – переконаний Ляшко.

“Вважаю, на Хрещатику треба розстріляти 10 корупціонерів і всі інші зарікуться своїм онукам, щоб брали хабарі”, – наголосив кандидат у Президенти. Політик також обіцяє повернути народу все награбоване корупціонерам. “Хочу сказати всім корупціонерам: вам залишилося не довго, два місяці! Я не дам вам втекти, ваші рахунки будуть повернуті, я знайду вас з-під землі, разом з вашими офшорами, разом з вашим майном. У вас є два місяці часу! Або ви зараз вернете все награбоване народу, або після президентських виборів матимете справу зі мною і з нашою рішучою боротьбою”, – підкреслив лідер РПЛ.

Раніше більшість українців виступили за введення смертної кари за корупцію.

Відео дня

Нагадаємо, ХХІІ з’їзд РПЛ висунув кандидатуру Олега Ляшка на посаду президента. Сам політик напередодні опублікував свою програму та розповів про перші кроки на посаді глави держави.