Ляшко заявив про можливі провокації на його мітингах / фото УНІАН

Передвиборчий штаб Петра Порошенка готує провокації на зустрічах кандидата в президенти Олега Ляшко з людьми. Про це сам Олег Ляшко заявив у Facebook.

Читайте такожОБСЄ пропонує Україні переглянути рішення про заборону російських спостерігачів на виборах

«Мені стало відомо, що готуються провокації на моїх зустрічах з людьми. Цю гидоту робить штаб Порошенка. Відповідальні виконавці - Березенко, Кононенко і Ковальчук. За вкрадені в українців гроші вони організовують масовий підкуп виборців і брудні провокації проти опонентів Порошенка. Для провокацій наймають ветеранів АТО і так званих активістів», - вказав кандидат.

Відео дня

Ляшко затребував від чинного президента «припинити розколювати суспільство і дискредитувати виборчий процес».

Він також звернувся до всіх демократичних кандидатів із закликом об‘єднати зусилля «проти насильства на виборах і фальсифікацій, які організовує штаб Порошенка».

«Відповідальність за постраждалих внаслідок провокацій громадян повністю лягає на Порошенка і його кривавих сатрапів Березенка, Кононенка, Ковальчука. Тому вони разом із своїм патроном після виборів обов‘язково відповідатимуть перед судом за свої злочини проти громадян», - підсумував Ляшко.  

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що виборчі штаби кандидатів у президенти України організовують провокації проти конкурентів, нагнітаючи ненависть у суспільстві.