Попередньо одна зі студій мала розташовуватися на Банковій, однак ТСН вимушена змінити локацію, оскільки й досі не отримала підтвердження від Адміністрації Президента.

Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск «Вибір країни», який вестимуть одразу троє ведучих. З виїзного майданчика біля Центрвиборчкому Лідія Таран розповість про явку на виборах-2019, а Алла Мазур оголосить перші результати екзит-полів зі студії на Майдані незалежності. Наталія Мосейчук презентує актуальну аналітику та розкаже про хід передвиборчої кампанії з ще однієї локації просто неба.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їх реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також закордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

Відео дня

Особливістю випуску також стане інноваційна графіка, яку глядачі «1+1» побачать у проекції на впізнавані будівлі Києва.  

Спецвипуск «Вибір країни» триватиме в ефірі «1+1» до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу «Голос країни» знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

У підготовці до марафону задіяно понад 80 працівників, а робота над ним триває вже близько чотирьох місяців.

Нагадаємо, напередодні виборів у ТСН стартував документальний серіал Ольги Кошеленко «Дорога на Банкову» про політичну кухню передвиборчих кампаній за часи новітньої історії України. Також сайт ТСН.ua зібрав ненудні відповіді на найпоширеніші запитання електорату. А у спецпроекті «Є, що згадати» редакція сайту згадала найбільш резонансні скандали перших шістьох кандидатів з найвищим рейтингом симпатій.

Дивіться марафон ТСН «Вибір країни» 31 березня в ефірі каналу «1+1» та у соціальних мережах ТСН.