Ілюстрація REUTERS

На Донбасі в районі проведення операції об'єднаних сил для військовослужбовців були створені належні умови для голосування, порушень не зафіксовано.

Читайте такожУ МВС кажуть, що поліція швидко остудити "гарячі голови" у разі заворушень під будівлею ЦВК

Про це повідомляється на сторінці прес-центру ООС в Facebook.

Відео дня

"Всі дільниці відкрилися вчасно, військовослужбовці групами приїжджають з передової для голосування. В даний час на території спеціальних виборчих дільниць, де голосують українські військові, ніяких порушень не виявлено, все відбувається відповідно до чинного законодавства", - сказано в повідомленні.

У штабі уточнили, що військові на передовій голосують на президентських виборах тільки на спеціальних дільницях на ротаційній основі - одні несуть бойове чергування на опорних пунктах, інші - голосують.

"Бійці відправляються в ділянку по черзі за відповідним рішенням командирів підрозділів", - повідомили в штабі ООС.

Також у штабі повідомили, що з початку поточної доби окупанти обстріляли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції підрозділу Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» в районі населеного пункту Лебединське.

«Втрат серед наших захисників немає. Наші захисники не залишили без відповіді ворожий обстріл. Втрати противника уточнюються», - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі відзначили, що ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 31 березня, в Україні проходять чергові президентські вибори. 

Згідно з календарним планом виборів, дільниці для голосування відкрилися о 8:00 і працюватимуть до 20:00 включно. Центральна виборча комісія зареєструвала 39 кандидатів у президенти.

В Україні створено 199 виборчих округів. Кількість виборчих дільниць, за даними сайту ЦВК, становить 29 тис. 989. У закордонному виборчому окрузі - 101 виборча дільниця.