Зеленський запросив Порошенко на дебати на НСК "Олімпійський" / фото УНІАН

Міністерство внутрішніх справ України готове забезпечити охорону дебатів між  лідерами президентської гонки на виборах-2019 Петром Порошенком і Володимиром Зеленським на стадіоні НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

За його словами, співробітники міністерства - Національна поліція, Національна гвардія, і ДСНС - вже мають досвід роботи на стадіони.

Відео дня

Читайте також"Даю вам 24 години": Зеленський покликав Порошенка на дебати на "Олімпійському" (відео)

"Стадіон так стадіон. Не в перший раз. Фінал Ліги Чемпіонів УЄФА в травні минулого року провели без проблем. Тому підрозділи МВС України готові забезпечити охорону громадського порядку та безпеки на "Олімпійському" під час президентських дебатів", - написав він у Facebook.

Нагадаємо, Петро Порошенко прийняв виклик кандидата в президенти Володимира Зеленського про проведення дебатів на стадіоні НСК "Олімпійський".

Додамо, Центрвиборчком опублікував дані підрахунку 100% протоколів виборів 2019. Зокрема, Зеленський набирає 30,24% голосів - за нього проголосували 5 млн 713 тис. 825 чоловік. Далі йде Порошенко з результатом 15,95% - за нього проголосували 3 млн 14 тис. 523 виборців.