Зеленьский готовий працювати з "Голосом Вакарчука" / фото прес-служби партії "Слуга народу"

Президент України Володимир Зеленський запросив партію "Голос" до співпраці з партією "Слуга народу" у новообраній Верховній Раді.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави заявив під час брифінгу у штабі партії "Слуга народу" після оголошення результатів екзит-полів.

"Якщо ви пам'ятаєте, наша ініціатива до пана Вакарчука була з самого початку моєї ще президентської кампанії. Тому, будь-ласка. Ми не можемо більше наполягати, у нас трішки більший рейтинг, ніж у "Голосу", але ми запрошуємо до розмови пана Вакарчука, із задоволенням", - сказав Зеленський.

Відео дня

Читайте такожВсе тільки починається: Вакарчук задоволений результатом на виборахЗгідно з даними екзит-полу, проведеного Центром SOCIS спільно з КВУ, сьогодні на дострокових парламентських виборах за партію «Слуга народу» проголосували 44,7%, партію «Опозиційну платформа - За життя» - 12,2%, партію «Європейську солідарність» - 8,5%, партію «Батьківщина» - 7,5%, партію «Голос» - 5,9% виборців.

За даними екзит-полу, проведеного на замовлення програми ТСН на телеканалі «1+1», за партію «Слуга народу» проголосували 44,4%, за партію «Опозиційну платформа - За життя» - 12,5%, за партію «Європейську солідарність» - 8,5%, за партію «Батьківщину» - 7,7%, за партію «Голос» - 6,0% виборців.