Фото УНІАН

Боротися за крісло мера Києва повинна людина, яка хоче і вміє це робити. А в офіційного кандидата від "Слуги народу" Ірини Верещук немає необхідного досвіду.

Таку думку в інтерв'ю телеканалу "Наш" озвучив народний депутат Олександр Дубінський.

"Ми досі не побачили стратегії кампанії "Слуги народу" в Києві, хоча дата виборів відома давно - вона прописана в Конституції. На жаль, Ірина Верещук не розуміє, як займатися контркампанією. У неї немає досвіду. А для того, щоб боротися, має бути людина, яка хоче боротися», - вважає політик.

Відео дня

Крім того, за його словами, не можна виграти перегони в Києві, не вкладаючи гроші в інфраструктурні проекти. 

"Ось я киянин і задаюсь питанням - що ви мені приносите, крім бордів? Де ресурси на вирішення інфраструктурних проблем? Відсутність таких посилів до киян і призвела до того, що вони не знають, за що їм голосувати. Більше того, Київський міський осередок «Слуги народу» другий тиждень не може зібратися, незважаючи на звернення депутатів. І якщо хтось думає, що повісивши борди, можна вирішити питання з виборчою кампанією, то він глибоко помиляється. Можна трохи підвищити впізнаваність, але це ж столиця, тут всі втомилися від реклами", - розповів Дубінський.

Він повідомив, що коли брав участь у праймеріз, то звернувся до президента з пропозицією внести глобальні інфраструктурні проекти столиці (Подільсько-Воскресенський міст, будівництво метро, Окружну дорогу) в програму "велике будівництво". 

«Потрібно розуміння, що на позицію мера приходить людина, яка буде займатися міським господарством, що це не політична посада. І я не розумію, чому Ірина Верещук, як кандидат у столичні градоначальники, не педалює питання, що стосуються розвитку інфраструктури», - заявив нардеп.

Читайте такожРезультати місцевих виборів стануть каталізатором ухвалення кадрових рішень - Дубінський

Місцеві вибори в Україні 2020

  • Місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня 2020 року. При цьому у зв'язку з неможливістю забезпечення представництва спільних інтересів територіальних громад сіл, селищ і міст Донецької та Луганської областей, вибори депутатів Донецької та Луганської обласних рад не призначаються і не проводяться.
  • Проведення місцевих виборів по всій Україні можуть відтермінувати у разі погіршення епідеміологічної ситуації.