Судячи з фото Ікумі Накамурі сподобалося DLC / 4AGames

Українські розробники, студія 4A Games на своїй сторінці в Twitter натякнули на нове сюжетне доповнення до Metro: Exodus.

Розробники виклали фотографію, на якій креативний директор Tango Gameworks Ікумі Накамура у студії 4A Games грає в нове сюжетне DLC. «Провели день з прекрасною Ікумі Накамурою і показали їй дещо. Можете здогадатися, що це?», – написали творці Metro: Exodus.

В кадрі добре видно зруйнований Золотий міст Владивостока. Саме в цьому місті й розгорнеться сюжетне доповнення під назвою «Історія Сема». Друге та останнє із заявлених DLC розповість про колишнього морського піхотинця з охорони американського посольства в Москві. Сем залишить поїзд «Аврора», на якому герої подорожували по зруйнованій Росії та в пошуках шляху в США потрапить у Владивосток, зруйнований колосальним цунамі.

Про що Metro: Exodus

Metro: Exodus – це третя частина українського шутера від першої особи заснованого на серії романів Дмитра Глухівського. Дія гри відбувається у 2035 році на території Росії, яка була зруйнована в результаті ядерної війни понад 20 років тому. Головний герой Артем, з групою рейнджерів ордена «Спарти» вирушає у подорож з метрополітену Москви на модифікованому поїзді «Аврора» та їде далеко на схід у пошуках нового місця для життя.

Трейлер Metro: Exodus

Реліз доповнення «Історія Сема» намічений на початок 2020 року.