У Jurassic Evolution World потрібно створити свій парк розваг з динозаврами / syfy.com

Компанія Xbox у своєму акаунті в Twitter опублікувала список ігор, які увійдуть у грудневу добірку сервісу Xbox Live Gold. Всього в грудні передплатники отримають безкоштовно чотири гри.

Грудневі гри в Xbox Live Gold

Jurassic Evolution World – це економічний симулятор, створений за мотивами фільму «Світ Юрського періоду». Гравці повинні будувати і розвивати парки розваг так, щоб вони приносили прибуток. Потрібно буде будувати закусочні, тематичні атракціони і вирощувати динозаврів. Саме розведення і догляд за динозаврами стануть однією з головних завдань гравця.

Трейлер Jurassic Evolution World

Castlevania: Lords of Shadow — Mirror of Fate HD – це пригодницька гра в жанрі екшн, яка є сюжетним продовженням Castlevania: Lords of Shadow. Гравцеві будуть доступні чотири персонажі, кожен з яких володіє своїми унікальними здібностями.

Трейлер Castlevania: Lords of Shadow — Mirror of Fate HD

Insane Robots – це покрокова стратегія з картковими битвами-дуелями. За сюжетом роботів, які незадоволені владою оголошують божевільними і відправляють битися один проти одного на арену. Найстійкіші та нескорені будуть готувати план помсти і повалення тиранії.

Трейлер Insane Robots

Toy Story 3: The Video Game – це платформер, створений за мотивами анімаційного фільму «Історія іграшок 3». Сюжет гри заснований на однойменному мультфільмі і пропонує гравцеві допомогти шерифу Вуді і астронавтові Баззу Лайтеру врятувати інші іграшки дитячого садка, яким керує злий плюшевий ведмідь Лотсо.

Трейлер Toy Story 3: The Video Game

Нагадаємо, до 30 листопада передплатники Xbox Live Gold можуть отримати аркадні гонки Joy Ride Turbo і детективну гру про Шерлока Холмса від українських розробників – Sherlock Holmes: The Devil's Daughter.

Трейлер Sherlock Holmes: The Devil's Daughter