Глава Xbox Філ Спенсер вже оцінив всі можливості консолі Project Scarlett / thegamer.com

Глава компанії Xbox Філ Спенсер розповів, що почав користуватися приставкою нового покоління під кодовою назвою Project Scarlett. Про це Спенсер повідомив на своїй сторінці в Twitter.

За словами глави Xbox, консоль Project Scarlett стала його основною домашньою приставкою. «На цьому тижні я приніс Project Scarlett додому, і вона стала моєю основною консоллю. Я граю на ній, спілкуюся зі спільнотою і так, використовую контролер Elite Series 2 — це приголомшливо. Команда виконала відмінну роботу. 2020-й буде неймовірним роком», - написав Філ Спенсер.

Що таке Project Scarlett

Project Scarlett – це консоль нового покоління від компанії Xbox. Згідно з повідомленнями розробників, Project Scarlett використовує процесор від AMD, створений за замовленням Microsoft, твердотільний накопичувач, високошвидкісну оперативну пам'ять формату GDDR6, підтримку дозволу до 8K, рендерингу до 120 кадрів в секунду і трасування променів. Реліз Project Scarlett намічений на кінець 2020 року.

Відео дня

Читайте такожУ грудні передплатники Xbox Live Gold отримають Jurassic World Evolution і ще три гри

Нагадаємо, раніше Філ Спенсер заявляв, що на Project Scarlett буде зворотна сумісність з попередніми поколіннями приставки Xbox. А нові гри для консолі розробники планують випускати кожні 3-4 місяці.