Розробники Mortal Kombat 11 підготували гравцям різдвяні сюрпризи / скріншот з гри

Студія NetherRealm оголосила про проведення святкової події в грі Mortal Kombat 11. Подія буде приурочена до Різдва і Нового року, і пройде у два етапи.

Як повідомив портал GameRant, з 22 по 27 грудня в Mortal Kombat 11 пройде подія під назвою The Winter Wonderland Tower. У цей час гравці отримають доступ до трьох тематичних веж, де можна битися з опонентами. Розробники заявили, що в тематичних вежах будуть діяти святкові модифікатори – під час битви на поле будуть падати зірки, вибухати сніговики і бійці-таркатаны будуть їздити на санчатах. Гравцям доведеться ухилятися від таких святкових «сюрпризів».

Друга подія розпочнеться у грі 28 грудня і триватиме по 2 січня. Вона також дасть гравцям доступ до трьох тематичних веж, але в них будуть вже інші модифікатори — пляшки з шампанським, феєрверки та диско-кулі.

Геймплей Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 – це остання на сьогодні частина легендарного файтинга, в якому бійці Землі борються з силами зла із Зовнішнього світу. Mortal Kombat 11 вийшов 23 квітня 2019 року на ПК, PS4, Xbox One, Nintendo Switch і став найбільш фінансово успішною грою в історії франшизи.