Нова гра про Бетмена стане продовженням сюжету Batman: Arkham Origins / twitter.com

Сьогодні студія WB Games Montreal випустила ще один тизер з натяком на продовження нашумілої серії ігор про Бетмена – Batman: Arkham. На офіційних сторінках студії в Facebook і Twitter було опубліковано два різних зображення. Обидві публікації супроводжувалися написом: «Зловіть лицаря».

Зображення були опубліковані на офіційних сторінках в соціальних мережах студії / twitter.com

Минулої осені розробники показали картинку з символами, за допомогою яких натякнули, що в основу сюжету нової гри ляже арка коміксів про «Суд Сов» — таємної злочинної організації, члени якої роками управляли Готэмом в ролі сірих кардиналів. Таким чином шанувальники очікують на появу у грі Ра 'с аль-Гула і Мен-бета.

У першому тизері розробники натякнули на сюжетну арку «Суду Сов» / geekbeard.tv

Про серію Batman: Arkham

Batman: Arkham – це серія пригодницьких комп'ютерних ігор, заснованих на коміксах про Бетмена. Її розробкою займалася студія Rocksteady. Перша частина серії, під назвою Batman: Arkham Asylum вийшла у 2009 році та потрапила в Книгу рекордів Гіннеса, як найбільш успішна гра про супергероя за всю історію відеоігор. За нею вийшли два сиквела – Batman: Arkham City та Batman: Arkham City. Також був випущений приквел Batman: Arkham Origins від студії WB Games Montreal. Нова гра про Бетмена від цих розробників стане прямим продовженням Batman: Arkham Origins.

Трейлер Batman: Arkham Origins