У Overwatch намагаються вирішити проблему з тривалим пошуком матчів / twitter.com

Розробники Overwatch не планують збільшувати склад команди до семи гравців. Про це на форумі гри повідомив віце-президент Blizzard Entertainment Джефф Каплан.

На форумі гравці обговорювали головну проблему в Overwatch на сьогодні, а саме тривалий час пошуку матчу. Одним з варіантів для виправлення ситуації було запропоновано змінити розподіл ролей. Замість двох танків, двох персонажів DD (damage dealer) і двох персонажів підтримки (2/2/2) зробити 1/3/2, тобто один танк, три DD і два саппорта. Віце-президент Blizzard Джефф Каплан відреагував на ці повідомлення. Він зазначив, що такий хід буде складно здійснити, тому що він потягне за собою багато балансових змін для більшості персонажів.

У свою чергу фанати запропонували збільшити кількість гравців в команді з шести до семи. Цю ідею Каплан також відкинув. «Якщо ми збільшимо кількість гравців у матчі, це викличе значні технічні проблеми (зараз все оптимізовано під 12 осіб). Експерименти зі зменшенням кількості користувачів в команді більш реалістичні. Справа не в тому, що ми не можемо розширити команди, а в тому, що ціна такого рішення буде надзвичайно високою», - написав віце-президент Blizzard Entertainment.

Відео дня

З усім тим, через жорстке обмеження ролей в Overwatch гравці змушені шукати матчі по 20 хвилин, що явно не йде на користь грі. За словами Каплана, розробники працюють над розв'язанням цієї проблеми.

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих картах. У грі існує три класи героїв – Танк, DD і Підтримка, кожен з яких має унікальні здатності. Всього на даний момент в Overwatch 31 персонаж.