Компанія HyperX співпрацювала з NAVI 9 років / navi.gg

Українська кіберспортивна організація NAVI припинила співпрацю з двома своїми головними спонсорами — букмекерською конторою GG.BET та компанією, яка займається виробництвом геймерських гаджетів - HyperX. Про це NAVI повідомила на своєму офіційному сайті.

У своєму повідомленні СЕО NAVI Євген Золотарьов подякувала колишнім партнерам за багаторічну підтримку. «Це однозначно сумний день для клубу, оскільки ми прощаємося з двома нашими багаторічними і вірними партнерами, компаніями GG.BET та HyperX. Хлопці з GG.BET стали нашими партнерами 3 роки тому, повіривши в клуб в далеко не найлегший для нього період, за що ми завжди будемо їм безмежно вдячні. З HyperX у нас взагалі трохи менше ніж 10-річна історія, адже ще будучи компанією Kingston вони стали одними з перших глобальних партнерів NAVI в далекому 2011-м. Я хочу сказати спасибі за віру в клуб і найвищий рівень професіоналізму та надійності вас як партнерів», - написав Золотарьов.

Читайте такожNAVI показала нову форму, в якій гравці будуть виступати в цьому році

Відео дня

Також Золотарьов відзначив, що в найближчі дні буде оголошено, яка компанія стане новим титульним партнером організації NAVI.