Шутер, в якому потрібно врятуватися від зомбі або самому стати ходячим мерцем / store.steampowered.com

Командний шутер Pandemic Express від видавця tinyBuild став безкоштовним. Гру можна завантажити в магазині цифрової дистрибуції Steam.

Тим користувачам, які вже придбали Pandemic Express розробники дають безкоштовно музичні треки з гри. Їх можна прослухати, використовуючи плеєр персонажа.

Про що Pandemic Express

Pandemic Express – це шутер на виживання в стилістиці зомбі-апокаліпсису, де гравцеві потрібно рятуватися від натовпу заражених. Щоб вижити, потрібно зібрати групу людей, знайти необхідні предмети і сісти на поїзд, який відвезе з зони зараження. Однак зомбі весь час будуть намагатися перешкодити гравцям. Головна особливість Pandemic Express в тому, що якщо гравець вмирає, то він перетворюється на зомбі і вже сам починає переслідувати інших живих гравців. У грі є декілька видів зомбі: одні можуть ковтати людей і випльовувати їх з поїзда, інші — прикидатися людьми, залишаючись непоміченим, щоб завдати нищівного удару.

Трейлер Pandemic Express

Нагадаємо, гра Pandemic Express вийшла в Steam у вересні 2019 року. В онлайн-магазині у неї 66% позитивних відгуків на основі 2639 рецензій.