Half Life: Alyx вийде в березні 2020 року / store.steampowered.com

Сьогодні користувачі Steam отримали повідомлення про можливість безкоштовно зіграти в колекцію ігор Half-Life. Така акція повинна була тривати до релізу Half-Life: Alyx.

Однак компанія Valve оперативно видалила повідомлення разом з відповідною сторінкою події. Швидше за все, сталася помилка і розробники раніше запланованого часу розіслали повідомлення.

Такий текст отримали користувачі Steam: «В Half-Life Collection тепер можна зіграти безкоштовно до виходу Half-Life: Alyx». Варто зазначити, що в магазині цифрової дистрибуції Steam немає збірки ігор Half-Life c підзаголовком Collection. Замість нього є збірка Complete, куди входять обидві частини Half-Life з усіма доповненнями.

Трейлер Half Life: Alyx

Нагадаємо, Half Life: Alyx вийде в березні 2020 року. Гра призначена тільки для шоломів віртуальної реальності, таких як Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift і ряд шоломів на Windows Mixed Reality. Головною особливістю гри стане нова система управління — рукавички Gravity Gloves. Вони дозволять геймерам по-новому взаємодіяти з ігровим оточенням — підбирати зброю на відстані та вирішувати головоломки. Проходження гри займе 15 годин.