На Metacritic у гри всього 2,3 бала / reddit.com

Сьогодні відбувся реліз Warcraft 3: Reforged – стратегії в реальному часі від компанії Blizzard. Гра виявилася далеко не такою, як очікували шанувальники.

Кадр з Warcraft 3: Reforged / playwarcraft3.com

На агрегаторі рецензій Metacritic у гри всього 2,3 бала на основі більш ніж трьох сотень відгуків. Загалом гравці скаржаться на велику кількість багів, відсутність статистики, застарілий інтерфейс і в цілому погіршену графіку в порівнянні з тією, що демонструвалася під час анонсу гри на BlizzCon 2018. Деякі гравці повідомляють, що збираються повернути гроші за Reforged.

«Старої Blizzard більше немає. Тепер є машина з викачування грошей. Не купуйте цю гру. Занадто багато помилок», - пише користувач під ніком Alsione.

«Як ветеран Warcraft 3, я зробив передзамовлення Reforged, щоб грати в нові місії, з новими катсценами і великою кількістю завдань. Але що я отримав? Ту ж саму гру, з нібито новою графікою, купою багів і нічим більше», - поскаржився Nasus.

«Готовий продукт гірше, ніж бета-версія. Проблеми з сервером на старті – це ще зрозуміло. Але загальний стан гри жахливий», - говорить Urhen.

«Незрозуміло що робили Blizzard весь цей час. Але те, що сталося зараз – це плювок в усіх тих, хто чекав на цю гру», - написав NehallIem.

Трейлер Warcraft 3: Reforged

Що таке Warcraft 3: Reforged

Warcraft 3: Reforged – це оновлена версія стратегії в реальному часі Warcraft 3: Reign of Chaos з доповненням The Frozen Throne. Оригінальна Reign of Chaos вийшла у 2002 році, а у 2018 році на виставці BlizzCon 2018 компанія анонсувала перевидання з підзаголовком Reforged. Розробники обіцяли оновити графіку, перезаписати ролики і звук, а також додати підтримку 4К.