Кадр з гри Star Wars Jedi: Fallen Order / store.steampowered.com

Гра Star Wars Jedi: Fallen Order розійшлася тиражем у 8 мільйонів копій. Про це у своєму квартальному звіті повідомила компанія Electronic Arts.

Відповідно до представленого звіту, відвантаження Jedi: Fallen Order перевершили очікування компанії. З моменту релізу в листопаді 2019 року гра розійшлася тиражем у 8 мільйонів копій. За повідомленням компанії, вона мала намір продати стільки до кінця березня 2020 року. Тепер EA підвищила свій прогноз до 10 мільйонів копій.

Про Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order – це action-adventure від третьої особи у всесвіті Зоряних Війн. Дії Fallen Order розгортаються після подій третього епізоду кіносаги «Зоряні війни». Головний герой гри — молодий падаван Кел Кестис, якому вдалося вижити після знищення «Ордену джедаїв».

Геймплей Star Wars Jedi: Fallen Order

Крім того, у своєму звіті Electronic Arts повідомила, що загальний виторг компанії склав 1,59 мільярда доларів, а операційний прибуток досяг 361 мільйона доларів.

В наступному фінансовому році, тобто з 1 квітня 2020 по 31 березня 2021 року, компанія планує випустити 14 ігор: з них буде чотири великих проекти, чотири релізи від сторонніх розробників, чотири спортивні гри, включаючи FIFA 21 та Madden NFL 21, а також дві гри для смартфонів.