Щотижня розробники будуть блокувати чотирьох різних персонажів / kotaku.com.au

У грі Overwatch з найближчими оновленнями з'явиться ротація героїв і новий режим «Лабораторія». Про це у відеозверненні до фанатів розповів віце-президент Blizzard Entertainment Джефф Каплан.

За словами Каплана, режим «Лабораторія» дозволить гравцям заздалегідь пробувати майбутні зміни до того, як вони з'являться у змагальній та швидкій грі. Це дозволить розробникам оперативно отримувати зворотний зв'язок від гравців та ефективно, а головне швидко вносити правки в баланс персонажів. Завдяки цьому баланс в Overwatch тепер буде мінятися частіше.

Крім того, Джефф Каплан заявив, що в березні, з початком 21-го сезону в змагальному режимі з'явиться ротація героїв. Це означає, що кожного тижня розробники будуть блокувати чотирьох різних персонажів. Такий хід дозволить постійно змінювати "мету" і змусить гравців обирати раніше непопулярних героїв. Це торкнеться і чемпіонатів Overwatch League. Однак там буде дещо інша ротація, про яку розробники повідомлять окремо.

Відео дня

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих мапах. У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здатності. Всього на даний момент в Overwatch 31 персонаж.