Playstation 4 Pro / akket.com

Кількість проданих ігор для консолі PS4 перевищила 1, 181 млрд копій. В це число ввійшли як фізичні копії, так і цифрові, без обліку додатків. Про це у своєму звіті на офіційному сайті повідомила компанія Sony.

Дані продажу враховувалися з моменту релізу консолі в листопаді 2013 року по 31 січня 2020 року в п'яти регіонах: в Північній і Латинській Америці, Азії, Європі та Японії. Згідно зі статистикою, тільки у 2019 році для Playstation 4 було продано 274 мільйони ігор.

Раніше Sony звітувала про те, що за весь життєвий цикл консолей нинішнього покоління продала понад 106 мільйонів PS4. Консоль нового покоління Playstation 5 користувачі очікують побачити в цьому місяці. Точної дати компанія не називала, але скоріш за все це відбудеться в рамках заходу Playstation Experience 2020, який розпочався 14 січня і закінчиться 16 лютого.

Відео дня

Нагадаємо, завтра, 4 лютого, передплатники сервісу PS Plus отримають нові ігри місяця: Bioshock: The Collection, в яку увійшли всі три частини Bioshock, а також The Sims 4 і VR-шутер Firewall Zero Hour.