Так виглядає DevKit консолі, у споживчої версії PS5 буде інший дизайн / letsgodigital.com

Sony готується презентувати консоль нового покоління PlayStation 5. На офіційному сайті компанії відразу у багатьох регіонах, в тому числі і в Україні вже з'явилася сторінка, присвячена консолі PS5.

Сторінка PlayStation 5 вже активована на офіційному сайті компанії / playstation.com

У даний момент на сторінці вказана приблизна дата початку продажів: «Надійде в продаж в сезон свят у 2020 році». Крім того, компанія пропонує користувачам підписатися на розсилку, в якій вона буде повідомляти всі новини, пов'язані з PS5. «Ми вже почали розповідати про неймовірні можливості PlayStation 5, але поки що не готові відкрити вам всю інформацію про консоль PlayStation наступного покоління. Підпишіться нижче, щоб отримувати найсвіжіші новини, як тільки ми публікуємо їх – це дозволить вам в числі перших дізнаватися новини про дату виходу, ціну PS5 і майбутній список ігор, які готуються до виходу одночасно з PS5», - йдеться в повідомленні компанії.

Судячи з усього, Sony збирається зовсім скоро розповісти про новій приставці. Одна з можливих дат презентації – це 5 лютого. Однак це може статися і в середині місяця, коли буде підходити до кінця захід Playstation Experience 2020.

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно фінансовий директор Sony Хірокі Тотокі розповів, що компанія ще не визначилася з ціною PlayStation 5. Ціна буде залежати від декількох факторів: насамперед від того, скільки буде витрачено коштів на виробництво консолей і маркетингову кампанію, а також на те, скільки буде коштувати консоль конкурентів, тобто Xbox Series X.