Український шутер повертається в Steam / store.steampowered.com

Український шутер Metro Exodus з'явиться в магазині цифрової дистрибуції Steam 15 лютого. Про це на офіційній сторінці гри в Twitter повідомили розробники зі студії 4A Games.

Оскільки сама гра рік тому перед релізом пропала зі Steam та стала тимчасовим ексклюзивом Epic Games Store, то розробники у своєму зверненні подякували гравців за підтримку і терпіння.

Про що Metro Exodus

Metro Exodus – це третя частина українського шутера від першої особи заснованого на серії романів Дмитра Глухівського. Дія гри відбувається у 2035 році на території Росії, яка була зруйнована в результаті ядерної війни понад 20 років тому. Головний герой Артем, з групою людей що вижили відправляється в подорож з метрополітену Москви на модифікованому поїзді «Аврора» і їде далеко на схід у пошуках нового місця для життя.

Трейлер Metro Exodus

Нагадаємо, 11 лютого для Metro Exodus вийде останнє доповнення під назвою «Історія Сема». Воно розповість про колишнього морського піхотинця з охорони американського посольства в Москві, який намагається дістатися додому в США. Сем залишить поїзд «Аврора», на якому герої подорожували по зруйнованій Росії і в пошуках шляху додому потрапить у Владивосток. Розробники минулої осені вже показували кадри з доповнення, в якому було видно зруйнований Золотий міст Владивостока.