Кадр з доповнення "Історія Сема" / store.playstation.com

Сьогодні вийшло останнє сюжетне DLC до української грі Metro Exodus. Доповнення під назвою "Історія Сема" вже доступне користувачам на PS4, Xbox One, ПК і Google Stadia. А ось в Steam гра разом з двома доповненнями ("Два полковники" та "Історія Сема") вийде 15 лютого.

З нагоди виходу "Історії Сема" розробники зі студії 4A Games випустили трейлер.

Трейлер доповнення "Історія Сема"

У ролику показаний зруйнований Владивосток, а також геймплей – зокрема, дослідження локацій, пересування на човні і битви з супротивниками.

Про що "Історія Сема"

"Історія Сема" - це останнє доповнення до української грі Metro Exodus. Воно розповідає про колишнього морському піхотинця з охорони американського посольства в Москві, який намагається дістатися додому в США. Сем залишить поїзд "Аврора", на якому герої подорожували по зруйнованій Росії і в пошуках шляху додому потрапить у Владивосток. Тут, щоб вижити і досягти своєї мети Сему доведеться застосувати всі свої навички, оскільки перешкоди на шляху виявляться набагато складніше, ніж він міг очікувати.

Нагадаємо, Metro Exodus – це третя частина українського шутера від першої особи заснованого на серії романів Дмитра Глухівського. Дія гри відбувається у 2035 році на території Росії, яка була зруйнована в результаті ядерної війни понад 20 років тому. Головний герой Артем, з групою людей відправляється в подорож з метрополітену Москви на модифікованому поїзді "Аврора" і їде далеко на схід у пошуках нового місця для життя.