"Гвинт" - карткова гра з всесвіту "Відьмака" / playscope.com

Колекційна карткова гра "Гвінт" вийде на смартфони й планшети під управлінням операційної системи Android вже цієї весни – 24 березня.

Про це розробники гри, студія CD Projekt RED, повідомили в трейлері. За попередню реєстрацію розробники обіцяють гравцям унікальний аватар. Однак на даний момент гри ще немає в Google Play.

Трейлер "Гвінт" на Android

Що таке "Гвінт"

"Гвінт" – це умовно-безкоштовна колекційна карткова гра, створена за мотивами "Відьмака". Гравці змагаються один у боях 1 на 1, використовуючи зібрану самостійно колоду карток. Щоб виграти, потрібно перемогти суперника у двох раундах з трьох, набравши більшу кількість очок на своєму полі. Гравці самі вирішують які картки покласти в колоду – найчастіше беруть ті, чиї здібності будуть синергувати один з одним. У кожної картки є вартість провізії, тому занадто велику колоду скласти не вийде і доведеться вирішувати, які картки брати, а які залишити.

Нагадаємо, у грудні 2019 року версії "Гвінта" для PS4 та Xbox One заморозили. Розробники вирішили відмовитися від підтримки гри на консолях на користь смартфонів та ПК. Гравці отримали перехідний період до червня 2020 року, коли вони зможуть перенести свій ігровий аккаунт з консолей на ПК.