Так виглядає скін на сковороду в PUBG / twitter.com

Розробники гри PlayerUnknown's Battlegrounds запустили благодійну акцію, в рамках якої пропонують гравцям купити лімітовані скіни із зображенням кенгуру та коали на сковороду. Вона давно стала символом гри. Її можна використовувати як холодну зброю, битися і захищатися.

Читайте такожФанати розгадали шифр розробників STALKER і отримали призи

Як повідомили творці PUBG на офіційній сторінці в Twitter, зібрані кошти будуть направлені у благодійні організації, які борються з наслідками лісових пожеж в Австралії

Відео дня

«100% прибутку, отриманого від нашої благодійної акції буде пожертвувано організаціям, які борються з лісовими пожежами та їх наслідками в Австралії», - заявили розробники.

Це далеко не перший випадок, коли розробники ігор влаштовують благодійні акції на допомогу постраждалим в австралійських лісових пожежах. Раніше це робили компанії Activision, Blizzard, Bethesda, Crytivo, Kojima Productions та інші.

Що таке PUBG

PUBG – це багатокористувацький шутер в жанрі "королівська битва". Гравці починають матч без спорядження і в ході гри повинні роздобути зброю та припаси, щоб боротися за перше місце і стати останнім героєм, який вижив в битві. Одночасно в одному матчі в PUBG може брати участь до 100 осіб.