У новому режимі в Overwatch буде три персонажі DD / everyeye.it

Сьогодні в Overwatch з'явиться експериментальний режим «3-2-1». Про це у відеозверненні до гравців розповів віце-президент Blizzard Entertainment Джефф Каплан.

За словами Каплана, новий режим під назвою Triple Damage внесе зміни в стандартну формулу «2-2-2». Замість двох танків, двох персонажів DD і двох персонажів підтримки в експериментальному режимі буде всього один танк, три DD і два саппорта. При цьому, через те, що в команді буде всього один танк, розробники можуть внести балансні зміни для таких персонажів, як Турбосвин, Зоря та D. Va.

Деякі персонажі отримають балансні правки / скріншот

Віце-президент Blizzard вважає, що новий режим допоможе скоротити час пошуку матчів для гравців, які хочуть грати за персонажів DD.

Режим «3-2-1» можна буде випробувати в «Лабораторії» як на ПК, так і на консолях. Зміни не торкнутися змагальної та швидкої гри. Каплан зазначив, що новий режим є експериментальним і покликаний в першу чергу перевірити, наскільки зменшиться час очікування матчів для персонажів DD.

Віце-президент Blizzard Entertainment попросив гравців охоче залишати відгуки про новому режимі і не панікувати, оскільки зміни можуть у підсумку і не з'явитися в основних режимах Overwatch.

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих мапах. У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здатності. Всього на даний момент в Overwatch 31 персонаж.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.