Pac-Man у фільмі "Пікселі" / twitter.com

Глядачі в США взяли участь в опитуванні, в якому розповіли екранізації яких ігор вони хотіли би бачити.

Відповідне опитування провело видання Hollywood Reporter.

Видання зазначає, що в Голлівуді знову прокинувся інтерес до фільмів по іграх. Нещодавно вийшов "Сонік", знятий по серії ігор Sonic the Hedgehog і серіал "Відьмак" від Netflix. А незабаром вийде серіал по Halo від каналу Showtime та екранізація гри Uncharted з Томом Холландом і Марком Уолбергом. В Hollywood Reporter зацікавилися, які ще екранізації ігор хотіли б бачити американські глядачі.

Відео дня

Читайте такожЕкранізація "Соніка" зібрала 265 мільйонів доларів у прокаті

За результатами проведеного опитування серед 2200 осіб виявилося, що найбільше хочуть побачити фільм по грі Super Mario Bros. За цю картину було віддано 44% голосів. І це попри те, що така екранізація вже виходила в 1993 році. Фільм з Бобом Хоскинсом і Джоном Легуізамо з тріском провалився в прокаті, не зумівши навіть відбити виробничий бюджет стрічки.

В опитуванні лідирує Super Mario Bros / hollywoodreporter.com

На другому місці в списку найбажаніших екранізацій розташувалася аркадна гра Pac-Man, а на третьому місці гонки Mario Kart.

Цікаво, що абсолютно непридатна до екранізації гра Tetris змогла обійти в опитуванні такі хіти, як Red Dead Redemption, Halo та Final Fantasy.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.