Організатори E3 2020 поки ще не скасували виставку / pl4yers.com

Мер Лос-Анджелеса Ерік Гарсетті оголосив у місті надзвичайний стан, щоб зберігти здоров'я людей і запобігти поширенню коронавіруса.

Через це найбільша ігрова виставка E3, яка щорічно проводиться в Лос-Анджелесі на початку червня, опинилася під загрозою зриву. Однак організатори виставки вирішили утриматися від радикальних дій і опублікували звернення до відвідувачів.

«Наша команда і партнери продовжують стежити за ситуацією з коронавірусом за допомогою Центрів по контролю і профілактиці захворювань, а також Всесвітньої організації охорони здоров'я. Ми активно оцінюємо останню інформацію і будемо продовжувати розробляти заходи щодо подальшого зниження ризиків для здоров'я на виставці», - повідомили організатори на своєму офіційному сайті.

Відео дня

Кілька американських ігрових журналістів висловили думку, що якщо виставка в цьому році не відбудеться, то ряд видавців і студій можуть послідувати прикладу Sony, та більше не брати участь в E3, віддавши перевагу менш витратним презентацій в мережі.

Нагадаємо, у цьому році виставка E3 пройде з 9 по 11 червня. Раніше від участі в E3 відмовився організатор The Game Awards Джефф Кейлі. Також компанія Sony заявила, що цього року пропустить виставку.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.